Op deze pagina proberen we je een idee te geven over wat we doen en hoe we het doen. Binnenkort ook: Waarmee we het doen!
WAV 8bit 44kHz (365K) AU (67K)
Jingles
We zijn een van de weinige omroepen die zijn jinglepakket zelf heeft gekomponeerd en geproduced. Zowel de sweepers als gezongen jingles zijn in eigen beheer aangemaakt. Veel steun, medewerking en vooral technische creatieve steun krijgen we ook van LDG Produkties uit Herenthout.
Try it en let them blast your ears off of your head!
WAV (44K) AU (32K)
De Presentators
De presentators bij Fantastiek krijgen een grote artistieke vrijheid. Er wordt vanuit de programmaleiding verwacht dat de programmamakers hun bijdrage leveren. Bij ons moet je niet beantwoorden aan bepaalde behaalde criteria. Ervaring heeft ons geleerd dat je door zulk een strategie te hanteren een aantal getalenteerde mensen de kans kunt geven om te starten en te groeien in hun werk.
WAV (194K) AU (141K)
Nieuws / Nationaal - Regionaal
Fantastiek brengt ieder uur een nationaal/internationaal nieuwsbulletin vanaf 6 uur s'ochtends. Het voorbereide nieuws wordt ons aangeboden door de radioredaktie van De Gazet Van Antwerpen.
WAV (129K) AU (93K)
Nieuws Regionaal / Lokaal
FANTASTIEK is een van de weinige lokale omroepen die per dag 4 maal een regionaal/lokaal journaal brengt:
    • om 07u30
    • om 08u30
    • om 13u en
    • om 18u.
De samenstelling is in handen van Harry Goossens en Marc Corbanie die ervoor zorgen dat er een duidelijke verankering blijft met de streek en zijn "streken". Zij zijn "De Neuzen van de streek"!

Laat ons weten wat je ervan vindt: fantastiek@ping.be!En nu naar JEAN LUCOf terug naar radio FANTASTIEKDESIGN: Zupergraphyx!