Een nieuwe tocht... of op de tocht?

Het kan zaterdag of volgend weekend een ferm feestweekend worden: zaterdagavond Club Brugge kampioen, zondagavond topscorer in de verkiezingsmatch.
Ach ja, ik hou er rekening mee dat het ook wel eens een flop kan worden. Het kan inderdaad in een dubbel festijn uitmonden, maar laat ons realistisch blijven.Ik denk eerder dat we 2 zondagen na elkaar gaan feestvieren. Club heeft niet echt veel kans meer om kampioen te spelen maar wel om de beker te "pakken" op 28 mei. Ik hoop dat we zondag een verkiezingsoverwinning mogen vieren en de zondag daarop Club mogen inhalen als de bekerwinnaar. Het wordt misschien een hele week feesten.
WAV (59K) AU (43K)
Wat doet U op de vooravond van de verkiezingen? Ook voetballen of wordt het nog campagne voeren?
Ik ga mijn kiescampagne afronden op Standard. Ik heb deze kiescampagne ook in een ontspannen sfeer doorgebracht. Ik ben trouwens voorbije zondag nog naar de match geweest. Ik vermoed en hoop dat er zaterdag ook veel Vlamingen in Luik zullen zijn, zodat ik daar het nuttige aan het aangename kan koppelen.
WAV (20K) AU (15K)
Kan U op zaterdagavond nog 3 jaar goedmaken? Kan U op zaterdagavond nog iets doen voor de grote dag?
Neen, op dat ogenblik zijn de zaken volgens mij al beklonken. Ik zal zaterdagavond niet meer aan de kiescampagnes of kiesresultaten denken. Het enige waar ik nog aan wens te denken is voetbal. Zelfs zo erg dat ik terwijl ik kijk naar Standard-Brugge ik op hetzelfde moment naar de radio luister om de ontwikkelingen "op de bal" te volgen op Anderlecht.

Vorige Volgende

Of terug naar radio FANTASTIEKDESIGN: Zupergraphyx!