Deze website wordt het best bekeken met Microsoft Explorer 3 of Netscape Navigator 3. Klik op hun namen om naar hun websites te gaan, waar je ze kan halen.

Deze website gebruikt frames om je te helpen bij de navigatie. Als je die frames vervelend vind en/of je weet waar je naar toe moet en je wil er sneller geraken dan kan je deze pagina gebruiken om zonder frames (en dus ok zonder navigatiemiddelen) te browsen.
(Opgelet: als je dit doet met een browser die frames kan tonen -Netscape 2 en hoger, Explorer 3 en hoger- zullen er zich af en toe nieuwe vensters openen!)

Navigeren door deze website kan op twee manieren:
  1. Lineair: klik op "OVERZICHT" linksboven om een lijst te zijn waaruit je kan kiezen.
  2. Hiërarchisch: klik op één van de categoriën links en kies vervolgens één van de items rechts.

Klikken op "TERUG" linksboven brengt je één stap terug in het grote kader. Bij Netscape 2 betekent dat terug naar de vorige 'frameset' pagina. Bij Netscape 3 en Explorer 3 betekent dat één stap terug.

Tip: rechts klikken (voor Windows gebruikers) en muisknop langer inhouden (voor Macintosh gebruikers) in Netscape 2 geeft je een menu waaruit je 'Back in frame' kan kiezen om in een bepaald kader één stap terug te gaan

Informatie over een specifiek onderwerp vind je misschien het snels door de zoekmotor te gebruiken. Klik op "ZOEKEN" rechtsboven.

Vergeet niet te scrollen op een pagina. Soms staat er tekst lager dan de hoogte van je scherm. Gebruik de schuifbalk rechts om de rest van de tekst te lezen.